Listă de tarife pentru Pachete Foto-Video

*Tarifele afișate sunt valabile pentru evenimentele ce au loc în sezon, în lunile Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie. Pentru evenimentele ce au loc în extrasezon, în alte zile ale săptămânii sau în zilele de post se oferă discounturi. Pentru mai multe detalii vă rugam să ne contactați.

1. Pachet fotografii și producție video cu prezența fotografului și a cameramanului întreaga zi a evenimentului, ședință foto de Logodnă (cu Cununie Civilă) sau Trash the Dress într-o zi separată, 1 album Fotobook 30x30 cm cu 30 de pagini pentru miri și 1 album Fotobook 20x20 cm cu 30 de pagini pentru nași, filmare video FullHD și Fotografii editate salvate pe stick USB la cea mai înaltă calitate, cadre aeriene cu drona la ședința de Logodnă sau Trash the Dress (unde permite locația, vremea și legea în vigoare).

Tarif pachet: 1299 euro

 

2. Fotografii eveniment (fără servicii video) cu ședință de Logodnă (cu Cununie Civilă) sau Trash the Dress într-o zi separată, 2 albume Fotobook, fotografiile editate și predate pe stick USB.

Tarif servicii fotografiere: 599 euro

 

3. Filmare video eveniment (fără servicii foto) cu ședință de Logodnă (cu Cununie Civilă) sau Trash the Dress într-o zi separată, filmarea finală editată salvată pe stick USB.

Tarif servicii video: 799 euro

Nu impunem o limită de fotografii sau de ore de filmare. Se filmează și se fotografiază toate momentele importante ale evenimentului, atât prin cadre instantanee cât și prin ședințe regizate. Toate fotografiile sunt editate. Filmarea video este editată în totalitate, conține clip video de prezentare al evenimentului pe fundal sonor (Best Moments), clipuri video de prezentare ale momentelor importante (pregătiri, sosire biserică, sosire local, clip încheiere eveniment) precum și filmarea propriuzisă cu evenimentul.

În cazul în care doriți prezența mai multor fotografi sau cameramani la eveniment, filmare video 4K, cadre aeriene realizate cu drona și în ziua evenimentului sau orice alte servicii opționale, vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi un tarif suplimentar.