Listă de tarife pentru Pachete Foto-Video

*Tarifele afișate sunt valabile pentru evenimentele ce au loc în sezon, în lunile Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie. Pentru evenimentele ce au loc în extrasezon, în alte zile ale săptămânii sau în zilele de post se oferă discounturi. Pentru mai multe detalii vă rugam să ne contactați.

Se filmează pe tot parcursul evenimentului, toate momentele importante. Se filmează cadre video regizate, cu mirii, la ședințe video ce au loc în ziua evenimentului. Filmarea video finală este editata sub formă de Filmul Nunții, conține clip video de prezentare al evenimentului pe fundal sonor (Best Moments), clipuri video de prezentare ale momentelor importante (pregătiri, sosire biserică, sosire local, clip încheiere eveniment) precum și filmarea propriuzisă cu evenimentul. Filmarea Finala este Full HD și este salvată pe stick USB și predată în carcasă personalizată. Filmarea video este realizată cu aparat profesional DSLR.

Se fac fotografii pe tot parcursul evenimentului, atât instantanee cât și ședințe foto regizate. Toate fotografiile realizate sunt selectate, editate și salvate pe un stick USB. Primiți toate fotografiile editate precum și un album photobook de dimensiunea 30cm x 30 cm (30 cm x 60 cm – deschis), cu 30 de pagini, în cutie de protecție.

Alte Detalii

În cazul în care doriți prezența mai multor fotografi sau cameramani la eveniment, filmare video 4K, cadre aeriene realizate cu drona sau orice alte servicii opționale, vă rugăm să ne contactați. 

.