Numele meu este Dan Popa si imi place sa folosesc imagini si cadre video pentru a vorbi despre ceea ce reprezinta WeddingFilms.ro. Voi incerca in cateva cuvinte sa va spun cate ceva despre mine dar si despre echipa din spatele productiei foto-video WeddingFilms.

Sunt fotograf de eveniment si editor iar din 2010 ma ocup de organizarea intregii echipe Wedding Films pentru a crea cele mai frumoase amintiri. De la inceputul acestui proiect am incercat sa gasim cele mai bune oportunitati pentru a creea cele mai frumoase amintiri pentru clientii nostri. WeddingFilms nu are la baza limitari de genul “pachet gold sau diamond” sau “4 ore si 300 de fotografii”, suntem limitati doar de creativitate si cred ca WeddingFilms mai presus de orice inspira incredere.

Consider comunicarea si increderea ca fiind primii pasi pentru un eveniment cat mai reusit.
Impreuna cu fratele meu am pus bazele WeddingFilms incepand cu anul 2005 si acum deja formam o echipa de 6 prieteni. O echipa tanara de fotografi, videografi si editori, dar cu o experienta de peste zece ani in domeniu, experti in tot ceea ce inseamna productia video si fotografie pentru eveniment, de la idee si concept pana la produsul final. Credem in povestea fiecarui eveniment si punem intotdeauna accent pe siguranta amintirilor si creativitate.

Suntem din Pitesti, dar acceptam cu drag evenimente in toate colturile tarii pentru a surprinde momentele emotionante din viata voastra!

Pe scurt acestia suntem noi. Mai multe, cu siguranta, iti va spune potrofoliul nostru!

Inca de la primele momente ale organizarii evenimentului nostru am ales fiecare detaliu cu mare atentie. Suntem foarte incantati ca printre alegerile facute pentru nunta noastra s-a aflat si echipa Wedding Films. Atat fotografiile cat si filmul nuntii sunt minunate si pot spune ca nu ne mai saturam sa le aratam prietenilor.

Alexandra si Vlad

Profesionisti! Acesta este cuvantul care descrie cel mai bine intreaga echipa Wedding Films. Multumim foarte mult pentru toate amintirile frumoase realizate de voi, pentru albumul foto impecabil si pentru ca ne-ati fost alaturi in cea mai frumoasa zi din viata noastra!

Ioana si Mihai

Multumim pentru tot, a fost o nunta de poveste, toata lumea a fost extrem de impresionata, iar noi ne vom bucura o viata de minunatele amintiri surprinse de voi. Cu siguranta veti fi prezenti la toate evenimentele importante din viata noastra.

Mihaela si Radu

Hey! Nice to meet you.

Dan@weddingfilms.ro / 0744 982 816

Pitești – Argeș

FOLLOW US

facebook2-2                     instagram19-2